Od ponedeljka se očekuje više dece u vrtićima: Da li su obdaništa spremna? VIDEO

U prvoj nedelji rada vrtića nakon vanrednog stanja vratilo se oko 4.000 dece, a od ponedeljka se očekuje dolazak veći broj dece. Da li su naši vrtići spremni?

Subota, 16.05.2020.

12:03

Izvor: Super žena

Od ponedeljka se očekuje više dece u vrtićima: Da li su obdaništa spremna? VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić ocenjuje za TV Prva da je u prvoj nedelji rada vrtića nakon vanrednog stanja bilo značajnije manje dece nego što su očekivali.

Naglašava da zaposleni u vrtićima sprovode sve mere i potvrđuje da od ponedeljka neće biti potrebna potvrda da su roditelji u radnom odnosu.

Iako od ponedeljka očekuje povratak većeg broja dece i dalje smatra da treba koristiti ovu uslugu jedino ako je neophodna, da se služba ne bi preopteretila.

Radojičić je izjavio da su ispratili tok situacije u toku prethodne nedelje i da nije bilo problema u vrtićima, kao i da ne očekuje da će ih biti.

Gradonačelnik se ovim povodom osvrnuo i na rad gradskog prevoza i da tu takođe prate situaciju, jer je javni prevoz jedan od najrizičnijih mesta za širenje zaraze i ističe da je bitno da svi oni koji koriste ovu uslugu nose maske.

Pogledajte prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare