Dr Darija Kisić: "I ja sam samo majka, kćerka, sestra, prijateljica..."

Ponašala se kao i većina građana tokom najjače epidemije koronavirusa

Petak, 05.06.2020.

14:09

Izvor: Super žena

Dr Darija Kisić:
Foto: Printskrin/TV b92

Podeli:

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je u intervjuu za "Helo" pričala o studiranju, životu u Beogradu, negativnim kritikama, svojim manama, a osvrnula se i na to da je navodno učestvovala na Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu, u disciplini umetničkog klizanja. Na pitanje da li je imala vremena da brine o najbližima i ide u nabavku namirnica u jeku epidemje koronavirusa, rekla je:

"Ponašala sam se isto kao većina građana. U realnom životu ja sam samo majka, kćerka, sestra, prijateljica i uvek se trudim da u tim ulogama dam sve od sebe".

Dr Darija Kisić, čija ćerka ima 16 godina, a čija je mama lekar poput nje, pričala je i o odnosu sa naslednicom, odnosno o lekcijama koje je u vaspitanju deteta pozajmila od roditelja.

"Svaki roditelj iz iskustva zna da, koliko god se u vaspitanju dece trudili da se ponašamo po nekim pravilima, na kraju većina nas poklekne pred njihovim umiljatim pogledom i osmehom. Ja sam od onih majki koje se od samog početka prema ćerki postavljaju kao prijateljice. Znam da mnogi stručnjaci kažu da to nije dobro, ali ponosna sam u kakvu odgovornu devojku je moje dete izraslo."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.