Farma i džungla u zvuku i slici: Nove zvučne knjige za najmlađe u izdanju "Pčelice"

Pčelica izdavaštvo, jedan od najpoznatijih izdavača knjiga za decu u regionu, nastavlja sa objavljivanjem jedinstvenih knjiga za najmlađe, sa ciljem da ih podstakne na druženje sa knjigom od najranijeg detinjstva.

Ponedeljak, 06.07.2020.

14:06

Izvor: Super žena

Farma i džungla u zvuku i slici: Nove zvučne knjige za najmlađe u izdanju
Foto: Promo

Podeli:

"Zvuci farme" i "Zvuci džungle" su dve nove zvučne knjige koje je Pčelica objavila u koprodukciji sa britanskom izdavačkom kućom Usborne, najvećim svetskim izdavačem knjiga za decu. Ove knjige sa vizuelno živopisnim i zvučno bogatim sadržajima namenjene su mališanima od 2 do 4 godine. To je upravo uzrast u kome deca formiraju svoje prve predstave o svetu oko sebe, pa je vrlo važno omogućiti im pored vizuelnih i zvučne doživljaje o prostorima koji im nisu dostupni u svakodnevnom okruženju, a ove knjige upravo to čine.

Pritiskajući dugmiće na specijalno osmišljenim stranicama sa prelepim ilustracijama, mališani če moći da čuju zvuke džungle, u kojoj ni noću nije tiho.

Ranim jutrom sve životinje sa farme se bude i sve vrvi od života i raznih zvukova, koje će mališani otkrivati pritiskajući označene dugmiće na stranicama knjige.

Ove tvrdokoričene zvučne slikovnice, uz jednostavan tekst i mnoštvo različitih zvukova iz džungle odnosno sa farme, ali i dodatne vizuelne elemente u vidu brojnih rupica kroz koje mališani mogu da vire i pogađaju šta se iza njih krije, nude zagarantovanu zabavu za male radoznalce koji otkrivaju svet oko sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare