"Haos me perverzno privlači": Kejt Blanšet i njen suprug "surfuju" kroz obaveze do pucanja FOTO

Kejt Blanšet otkrila je da je "perverzno privlači haos", jer ona i njen suprug Endru Apton redovno preuzimaju na sebe više od svojih mogućnosti.

Roditeljstvo | dailymail.co.uk |, Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Vittorio Zunino Celotto / Staff
Foto: Getty/Vittorio Zunino Celotto / Staff

Par je roditelj četvoro dece, a glumica je priznala da kao da "je surfovala" kroz svoj užurban način života mesecima pre nego što je završila u suzama zbog stresa.

U razgovoru za Radio Times, rekla je: "Mislim da me haos privlači na perverzan način. I suprug i ja smo frilenseri, imam četvoro dece ... Mislim da sam jedno šest meseci "surfovala" kroz svoje obaveze, a onda sam pukla.

"Ali uvek vas male stvari u životu nateraju na suze. Nikada se ne radi o velikim stvarima, jer sa njima nekako možete da se nosite. To su obično male stvari kao kad recimo auto neće da vam upali."

Kejt (51) je dodala da u njihovoj kući postoji "emotivni" haos, jer sva njihova deca Dešijel (18), Roman (16), Ignacijus (11) i Edit (5) su snažne ličnosti.

Ona je rekla: "Moj suprug i ja smo dugo vremena zajedno. Divno je, ali zahteva puno toga. Uvek zagrizemo više nego što možemo da sažvaćemo - ali to je ono što život čini zanimljivim."

Kejt i njena porodica žive u Istočnom Saseksu, i tu planiraju da ostanu u bliskoj budućnosti.

I Kejt i njen suprug su iz Australije, ranije su živeli u Brajtonu, a živeli su u u Australiji 10 godina pre nego što su se nastanili na selu u Engleskoj. Porodica pokušava da stvari tokom koronavirusa što više pojednostavi i zajedno idu u duge šetnje i pohađaju onlajn časove iz umetnosti.

To dolazi nakon što je Kejtina producentska kompanija Dirti Films sklopila TV ugovor sa FKS Productions.

Ta vest predstavlja značajan korak za dobitnicu Oskara, koja je osnovala nezavisnu filmsku i televizijsku kompaniju sa suprugom dramaturgom Endruom.

View this post on Instagram

Cate with her husband Andrew Upton.

A post shared by Cate Blanchett (@dailycateblanchett) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 17 sledeca idi na stranu