Pčeličine knjige koje će sačuvati sve tvoje tajne

Izdavačka kuća Pčelica, u saradnji sa svetski poznatim francuskim izdavačem Auzou, objavila je knjige dnevničko-leksikonskog tipa sa ključićem: Moja knjiga tajne za devojčice i Moja knjiga avanture za dečake.

Ponedeljak, 03.08.2020.

08:31

Izvor: Super žena

Pčeličine knjige koje će sačuvati sve tvoje tajne
Foto: Promo

Podeli:

Ove knjige, popularne širom sveta, idealan su poklon za svaku devojčicu i dečaka, jer pored prostora za lične zapise i uspomene, nude mnoštvo korisnih praktičnih saveta koji su prilagođeni interesovanjima mališana od 8 do 15 godina.

Npr. devojčice će dobiti mnoštvo zanimljivih saveta o modi, frizurama, garderobi, nakitu, kulinarstvu, druženju, ručnim radovima, ali imaće i priliku da rešavaju testove ličnosti i bolje upoznaju sebe.

S druge strane, dečaci će, kroz zanimljive tekstove o detektivima, tajnim agentima i istraživačima, naučiti kako da se snađu u prirodi, kako da se ponašaju u različitim situacijama, kako samostalno da naprave neke predmete i da ih koriste.

Ove interaktivne knjige opremljene su i posebno dizajniranim stranama na kojima će mališani zapisivati podatke o sebi, svojoj porodici, ljubimcima, drugarima, školi, interesovanjima, navikama... Obe knjige imaju katanac sa ključićem, koji će omogućiti da vredne uspomene iz detinjstva ostanu tajna, koja se doslovno drži pod ključem.

Hiljade mališana širom sveta, bez obzira na kulturološke razlike, pokazalo je interesovanje za knjige sa ključićem. Bez obzira na prolazne mode, dečaci i devojčice uzrasta od 8 do 15 godina, pokazuju potrebu izgradnje svog ličnog unutrašnjeg sveta, koji će biti samo njihova dobro čuvana tajna, a ove knjige im upravo to omogućavaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare