Moje prve bojanke: Pčeličine bojanke za najmlađe u praktičnom pakovanju punom iznenađenja

Izdavačka kuća PČELICA uvek nastoji da iznenadi, modernizuje i unapredi popularne oblasti izdavaštva za decu.

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Printskrin TV Prva
Foto: Printskrin TV Prva

Dragi čitaoci, bojanke smo podelili! Čitajte nas i dalje!

Posebna pažnja se posvećuje kreativnosti i unapređenju grafomotoričkih sposobnosti kod najmlađih, jer je to osnova za kasnije ovladavanje tehnikom pisanja i umetničkog izražavanja. U tom procesu bojanke su nezamenjive, pa je PČELICA uložila napor da ovu oblast osavremeni prateći aktuelne dizajnerske trendove i u isto vreme dajući lični, prepoznatljivi izgled. Rezultat tih nastojanja je komplet MOJE PRVE BOJANKE.

Set MOJE PRVE BOJANKE, u praktičnoj kartonskoj kutiji, veselog dizajna, sadrži osam pojedinačnih tematskih bojanki: Životinje iz zoo-vrta, Morske životinje, Domaće životinje, Divlje životinje, Bića iz mašte, Maskenbal, Zanimanja i Igračke. Izbor tema je načinjen prema najčešćim dečjim interesovanjima. Svaka bojanka ima dvanaest modela za bojenje, za čije stvaranje je bio zadužen ilustrator Mladen Anđelković.

Ove bojanke su osmišljene tako da pozitivno utiču na razvijanje pažnje i koncentracije, preciznosti i koordinacije oko–ruka. Sve ove osobine i aktivnosti su neophodna priprema za pisanje, pa je dobro podsticati ih kod dece. Pored toga, pošto rade sa bojama, deca unapređuju uočavanje boja iz stvarnosti, biranje i prenošenje odgovarajućih boja na papir.

Živopisna i praktična kutija u kojoj se bojanke nalaze omogućava njihovo uredno odlaganje, ali i čini ova komplet privlačnim poklonom za mališane.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 14 sledeca idi na stranu