Radni komplet za predškolce: Pčeličin interaktivni komplet za učenje, zabavu i kreativan rad

Radni komplet za predškolce, u izdanju PČELICE, namenjen je prvenstveno deci predškolskog uzrasta.

Ponedeljak, 31.08.2020.

10:11

Izvor: Super žena

Radni komplet za predškolce: Pčeličin interaktivni komplet  za učenje, zabavu i kreativan rad
Foto: Promo

Podeli:

Osmišljen je tako da podstiče razvoj njihove grafomotorike, koncentracije i verbalnih sposobnosti.

Koristeći raznovrsne materijale ovog kompleta, deca imaju mogućnost da stiču nova znanja, razvijaju svoju preciznost i na zabavan i kreativan način se pripreme za polazak u školu.

RADNI KOMPLET ZA PREDŠKOLCE sadrži: ŠKRABALICU, radnu svesku za vežbanje grafomotorike, i dvadeset kreativnih i edukativnih dodataka (model sata, slovaricu, kartice sa brojevima i znacima, kartice za priče po nizu slika, memorijsku igru, društvenu igru – Životinje u šumi, slagalicu – Godišnja doba, domine – Voće i povrće, porodično stablo, maske životinja, modele geometrijskih oblika za sastavljanje, model patika za pertlanje, šablone za opcrtavanje, šest različitih maketa za sastavljanje i simpatičnu diplomu za predškolce), kolaž i hamer-papir za kreativni rad.

Zbog svog sadržaja ovaj radni komplet je pogodan za primenu u predškolskim ustanovama, ali i za individualnu upotrebu kod kuće. Raznovrsnim aktivnostima Radni komplet za predškolce podržava novi predškolski program Godine uzleta i u skladu je za njegovim načelnim ciljevima.
Ceo komplet je spakovan u višenamensku fasciklu veselog dizajna, koja omogućava sigurno i jednostavno odlaganje i čuvanje radnih materijala ovog kompleta, ali i dečjih radova, crteža...

Pčeličin Radni komplet za predškolce, jedinstven proizvod na našem tržištu, idealan je poklon za svakog budućeg predškolca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare