Radni komplet za predškolce: Pčeličin interaktivni komplet za učenje, zabavu i kreativan rad

Radni komplet za predškolce, u izdanju PČELICE, namenjen je prvenstveno deci predškolskog uzrasta.

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Poštovani čitaoci, knjige smo podelili! Čitajte nas i dalje!

Osmišljen je tako da podstiče razvoj njihove grafomotorike, koncentracije i verbalnih sposobnosti.

Koristeći raznovrsne materijale ovog kompleta, deca imaju mogućnost da stiču nova znanja, razvijaju svoju preciznost i na zabavan i kreativan način se pripreme za polazak u školu.

RADNI KOMPLET ZA PREDŠKOLCE sadrži: ŠKRABALICU, radnu svesku za vežbanje grafomotorike, i dvadeset kreativnih i edukativnih dodataka (model sata, slovaricu, kartice sa brojevima i znacima, kartice za priče po nizu slika, memorijsku igru, društvenu igru – Životinje u šumi, slagalicu – Godišnja doba, domine – Voće i povrće, porodično stablo, maske životinja, modele geometrijskih oblika za sastavljanje, model patika za pertlanje, šablone za opcrtavanje, šest različitih maketa za sastavljanje i simpatičnu diplomu za predškolce), kolaž i hamer-papir za kreativni rad.

Zbog svog sadržaja ovaj radni komplet je pogodan za primenu u predškolskim ustanovama, ali i za individualnu upotrebu kod kuće. Raznovrsnim aktivnostima Radni komplet za predškolce podržava novi predškolski program Godine uzleta i u skladu je za njegovim načelnim ciljevima.
Ceo komplet je spakovan u višenamensku fasciklu veselog dizajna, koja omogućava sigurno i jednostavno odlaganje i čuvanje radnih materijala ovog kompleta, ali i dečjih radova, crteža...

Pčeličin Radni komplet za predškolce, jedinstven proizvod na našem tržištu, idealan je poklon za svakog budućeg predškolca.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 14 sledeca idi na stranu