Njegove plave loknice osvojile su Srbiju: Predstavljamo vam malog princa Karađorđevića FOTO

Nedavno su naslovnu stranu magazina "Hello" krasili Karađorđevići - princ Filip i princeza Danica sa sinčićem Stefanom i istoga dana čitava Srbija pričala je samo o tome koliko je dvogodišnji dečak lep!

Četvrtak, 10.09.2020.

15:27

Izvor: Blic.rs

Default images

Podeli:

Društvene mreže usijale su se od komentara o simpatičnom mališanu, čije su plave loknice i zelene oči osvojile Srbiju.

"Nerealno je lep mini Karađorđević", "Lutka od deteta", "Presladak", "Kakve predivne lokne i mnogo je sladak", "Luče", "Šećer, mali princ", "Kao kraljević iz bajke", "Pravi carević", samo su neki od hiljade komentara istog tipa na Tviteru.

Čini se da će, ako niko drugi, maleni Stefan vratiti popularnost kraljevske porodice, čije postojanje u svakoj zemlji, pa i Srbiji, može da bude odličan vid diplomatskih odnosa, ali i svedočanstvo o istoriji i tradiciji jednog naroda.

Podsetimo, princ Filip Karađorđević, drugi sin prestolonaslednika Aleksandra i brazilske princeze Marije da Glorije od Orleana i Bragance, i Danica Marinković, umetnica i ćerka istaknutog srpskog slikara Cileta Marinkovića, bračne zavete razmenili su 2017. godine u Sabornoj crkvi u Beogradu, a sina Stefana dobili su 25. februara 2018.

Par je živeo i radio u Londonu, gde su se oboje i školovali, ali su odnedavno odlučili da njihov dom bude Beograd.

"Danica i ja smo odavno bili spremni da se preselimo iz Londona u Beograd, čekali smo dan kada ćemo tu veliku želju pretvoriti u stvarnost. Splet aktuelnih okolnosti samo je ubrzao dolazak", rekao je princ Filip za magazin "Hello".

"Rođena sam u Beogradu, za koji sam vezana od detinjstva. Ovaj grad bio je i ostaće moja velika ljubav, a Filipov san o dolasku samo je trebalo da se ostvari. Prestonica raste i dobija fizionomiju svetskih metropola, a mi s ponosom kažemo da smo se vratili punog srca. Konačno smo kod kuće", dodaje njegova supruga.

Karađorđevići ističu da im nije bilo teško da se uhodaju, s obzirom na to da su često dolazili u Beograd prethodnih godina, te da ovaj grad neopisivo vole.

"Prelaskom iz jednog u drugi grad ništa se nije promenilo na privatnom planu, naša ljubav je jaka bez obzira na to gde živimo. Supruga i ja, sa sinom, gradimo miran porodični kutak u našem stanu u centru grada, blizu zajednice kojoj pripadamo, bliskih ljudi i, što je najvažnije, Daničinih roditelja, koji su nam veliki oslonac", akcentuje Filip, dok Danica kaže da se njihov dan uglavnom vrti oko malenog Stefana.

"Kreiramo dan kako nama odgovara, mada se sada sve vrti oko Stefana, koji u našem životu i srcu zauzima centralno mesto. Sreća je da živimo u delu grada koji je bogat zelenilom, pa često idemo u zajedničke šetnje. Vredno radimo i dobro smo se uhodali u tekuće obaveze, tako da nam ništa ne nedostaje", zaključila je ova lepa Beograđanka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.