Severina kritikuje vlast: "Perice i Ivice, vi ste mi oteli dete"

Hrvatska pevačica Severina Kojić oglasila se još jednom u vezi sa oduzimanjem starateljstva nad osmogodišnjim sinom Aleksandrom.

Sreda, 28.10.2020.

17:49

Izvor: Super žena

Severina kritikuje vlast:
Foto: printscreen/Prva TV

Podeli:

Na društvenoj mreži Facebook kritikovala je hrvatsku vlast, kao i sudiju.

Naslov njene objave je "Za svu decu stradalu od korupcije u državi".

"11 meseci nije 'privremena mera'. 11 meseci je otuđivanje deteta od majke. Gospođa sutkinja koja je i dosudila ovu meru i dalje zavlači slučaj, verovatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom", napisala je Severina.

Dodala je i da je "mali Ivica rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić pucao na Vladu i posle, na sebe".

Poručila je da ljudi pucaju po šavovima, jer su socijalne službe zatajile, a da "Ivica i Perica" imaju loš sistem, i da su joj, što se nje tiče, oni oteli dete.

Podsetimo, pre skoro godinu dana, sud je odredio privremenu meru po kojoj Severina više ne živi sa sinom Aleksandrom. On je prešao da živi kod oca, Milana Popovića, a Severina može da ga viđa svakog utorka, četvrtka, kao i svakog drugog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.