Seka Aleksić: "Korona nas nije zaobišla" VIDEO

"Sve je podređeno deci, a kad ne idemo napolje, oni se zabavljaju u igraonici u kući", rekla je pevačica Seka Aleksić koja je otkrila i da su ona i njena porodica imali koronavirus.

Petak, 20.11.2020.

10:42

Izvor: Super žena

Seka Aleksić:
Foto: Printskrin TV Prva

Podeli:

Otkrila je i da je imala i koronavirus ali sa blažim simptomima.

"Virus nas nije zaobišao, ali srećom imali smo blage simptome. Imali smo male simptome. Hvala Bogu sada je sve dobro", rekla je ona, uključivši se u "Jutro" na Prvoj i ispričala i da ima svoju baštu u kojoj uzgaja povrće i da nema ništa lepše nego kad ode i ubere nešto iz nje.

"Nista lepše nego kad čovek ima nešto svoje, mene to ispunjava - da imam svoj paradajz, krastavac, kupus, papriku... I mi to sve imamo i zaista je organsko seme i time se bavimo više od 10 godina. Nema ništa lepše kad čovek izađe u svoju baštu i ubere sebi nešto, to su najlepše stvari. I taj miris koji ima domaće povrće, to ne može u marketima da se kupuje", rekla je Aleksićeva.

Govoreći o dečjem albumu, rekla je da je na tu ideju došla kada se rodio prvi sin Jakov, ali da tada nije imala vremena za tako nešto. Kada je bila trudna sa drugim sinom Jovanom, posvetila se snimanju dečjih pesmica.

"Tu su neke pesmice koje sam prepevala, tako da sam sigurna da će se ljudima to dopasti", dodala je ona.

Ona je govorila i o smrti patrijarha Irineja, te istakla da ju je ta vest veoma pogodila.

"Veoma mi je žao i to je veoma tužna vest. Možda mi je glupo da ja pričam o tome, ali kao vernik, kao neko ko zna da je patrijarh zaista bio divan i da nas je sve šokiralo to što se s njim desilo tako brzo. Neka putuje sa anđelima", dodala je ona.

Kaže i da ga nije lično poznavala, da na njenu žalost nije bila u prilici da ga upozna.

"Svog duhovnika imam, to je naš sveštenik otac Nikola, koji nama bukvalno ono što i roditelj. On je zadužen za naše duhovno zdravlje, za naš život... Meni vera kao vera izuzetno znači. U medijima se dosta pisalo o mojoj borbi za potomstvo i o ulju Nektarija. Ljudi koji imaju ovaj problem znaju o čemu se radi... I Jakov i Jovan su se rodili kad smo Veljko i ja koristili ulje Svetog Nektarija", dodala je pevačica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.