Nikol Kidman: "Sklupčali smo se u kuću i radili šta nam je rečeno"

Glumica Nikol Kidman otvoreno je govorila o tome kakav uticaj je epidemija koronavirusa imala na njenu decu i kako su svi podneli zaključavanje.

Utorak, 24.11.2020.

12:24

Izvor: Super žena

Nikol Kidman:
Foto: GettyImage/Frazer Harrison/Staff

Podeli:

Nikol Kidman (53) rekla je za magazin "Glamour U.K." da su njene ćerke Sandej Rouz (12) i Fejt Margaret (9) na neki način navikle na virtuelno učenje jer zbog poslova roditelja često putuju, a iz istog razloga ne mogu redovno da se viđaju sa prijateljima.

"Zbog toga što često putujemo, a ne želimo da se razdvajamo, naša deca su navikla da nastavu prate onlajn, ali ono što im teško pada jeste društvena distanca", kaže Nikol Kidman, koja sa bivšim mužem Tomom Kruzom ima još dvoje dece, sina Konora (25) i ćerku Izabelu (27).

Nikol kaže da dvanestogodišnje dete pandemiju doživljava kao nemogućnost da stupi u kontakt sa prijateljima, a devetogodišnjem detetu je teško jer je u toku njegovo društveno formiranje.

"Jedna od najtežih stvari je kad gledaš svoju decu kako čeznu za prijateljima", iskrena je Nikol i dodaje da ona gledajući njih počne da čezne za svojim prijateljima.

*ALT

Nikol Kidman je ranije pričala kako se njena sestra Antonija, sa svoje troje dece, doselila kod nje kada je snimala seriju u Australiji i da je tada kuća bila potpuno ispunjena.

"Ja volim decu. Draža su mi deca nego odrasli, mada trenutno više volim odrasle. Volim da su deca stalno tu i tada je u kući bilo petoro dece. Kit je otišao u Nešvil da snima album, pa je moja sestra došla da mi pomaže", poručuje Nikol Kidman.

Kaže da dečja perspektiva uopšte nije teška i da je zato sve sa njima zabavno, piše "Pipl" (People).

Nikol Kidman je nedavno u intervjuu za "Dejli telegraf" objasnila kako je njena porodica uspela da ostane zdrava tokom zaključavanja.

"Sklupčali smo se u kuću i radili šta nam je rečeno. Gledali smo prijatelje kako idu do pakla i nazad i videli da je ceo svet pogođen. Kit i ja smo se stalno pitali da li se sve to stvarno događa", zaključuje Nikol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.