Tajna koju Kejt i Vilijam godinama čuvaju od princa Džorža

Treći na redu za krunu, posle 71-godišnjeg dede princa Čarlsa i 38-godišnjeg oca princa Vilijama, maleni Džordž već je u samom početku dobio mnogo veći značaj od sestre Šarlot i brata Luisa, koji su stigli u godinama koje su usledile.

Roditeljstvo | Super žena |, story.hr |
Podeli
Foto: GettyImages/WPA Pool/Poo
Foto: GettyImages/WPA Pool/Poo

Upravo zbog tog značaja, ali i odgovornosti koja ide uz titulu koju nosi, od Džordža se već godinama krije velika tajna.

Kako je za “E! News” pojasnila autorka koja se bavi kraljevskom porodicom Ketrin Mejer, želeći da zaštite svoje dete od pritiska koji nose svi naslednici krune, Kejt i Vilijam su odlučili da odlože Džordžovo saznanje da će jednog dana biti ni manje ni više nego britanski kralj.

Foto: Getty/ WPA Pool / Pool
Foto: Getty/ WPA Pool / Pool

"Odlučili su da odlože trenutak u kojem će mu reći kakva ga budućnost očekuje jer žele da mu podare što je moguće normalnije odrastanje i neopterećeno detinjstvo”, objasnila je Ketrin Mejer.

Naravno, u pomenutom razgovoru, kraljevska hroničarka je napomenula i da je dečaku, koji je ove godine proslavio svoj sedmi rođendan, već polako jasno da je deo javnog života pa gledajući roditelje i ostale članove porodice, pa može postepeno da shvati kako nije samo "običan" dečak poput svojih vršnjaka.

Sve navedeno potvrđuju i razni intervjui vojvotkinje i vojvode od Kembridža u kojima objašnjavaju da nastoje da decu odgajaju u što "normalnijem" okruženju i da im pruže detinjstvo kakvo imaju i ostala deca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 12 sledeca idi na stranu