Suzana Perić: "Ponosna sam kakvu sam ćerku odgajila" VIDEO

Jedna je od naših najuspešnijih dizajnerki. Njena karijera traje više od 20 godina! Početkom ove godine drugi put zaredom dobila je nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera na Nedelji mode u Milanu, ali je nažalost dobila i koronu.

Roditeljstvo | Super žena |
Podeli
Foto: Printskrin/Prva TV
Foto: Printskrin/Prva TV

"Bilo je u momentima kritično, četiri nedelje smo ćerka Tifani i ja bile izolovane, a tri nedelje je trajala borba sa koronavirusom. Prvi strah je kada se suočiš sa nečim što je nepoznato, a onda je bio tu i taj psihički momenat kako se izboriti s tim. Odmah sam osetila malaksalost, vrtoglavicu, jaku glavobolju i temperaturu. Tifani je imala simptome srednje težine. Sve vreme se brinula o meni. Jako sam srećna i ponosna kakvu sam ćerku odgajila", priča Suzana Perić, koju je ugostila TV Prva.

Kada su konačno dobile negativan test, otputovale su sa Suzaninom prijateljicom i njenom maloletnom ćerkom na Zlatibor da se oporave.

Kreatorka je bila u kritičnom periodu baš kada je prikazana njena revija. Iako je revija prikazana digitalnim putem, nju smatra krunom njenog dvadesetogodišnjeg rada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu