Suzana Perić: "Ponosna sam kakvu sam ćerku odgajila" VIDEO

Jedna je od naših najuspešnijih dizajnerki. Njena karijera traje više od 20 godina! Početkom ove godine drugi put zaredom dobila je nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera na Nedelji mode u Milanu, ali je nažalost dobila i koronu.

Petak, 04.12.2020.

10:41

Izvor: Super žena

Suzana Perić:
Foto: Printskrin/Prva TV

Podeli:

"Bilo je u momentima kritično, četiri nedelje smo ćerka Tifani i ja bile izolovane, a tri nedelje je trajala borba sa koronavirusom. Prvi strah je kada se suočiš sa nečim što je nepoznato, a onda je bio tu i taj psihički momenat kako se izboriti s tim. Odmah sam osetila malaksalost, vrtoglavicu, jaku glavobolju i temperaturu. Tifani je imala simptome srednje težine. Sve vreme se brinula o meni. Jako sam srećna i ponosna kakvu sam ćerku odgajila", priča Suzana Perić, koju je ugostila TV Prva.

Kada su konačno dobile negativan test, otputovale su sa Suzaninom prijateljicom i njenom maloletnom ćerkom na Zlatibor da se oporave.

Kreatorka je bila u kritičnom periodu baš kada je prikazana njena revija. Iako je revija prikazana digitalnim putem, nju smatra krunom njenog dvadesetogodišnjeg rada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare