Ana Kurnjikova pokazala je svetu svoju najmlađu ćerkicu, pogađajte na koga liči FOTO

Bivša teniserka Ana Kurnjikova jedna je od onih koja nerado deli svoju intimu, pa tako vrlo retko možemo videti neku njenu fotografiju sa pevačem Enrikeom Iglesijasom i njihovo troje dece.

Ponedeljak, 01.02.2021.

11:49

Izvor: Super žena

Ana Kurnjikova pokazala je svetu svoju najmlađu ćerkicu, pogađajte na koga liči FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ipak, njihova ćerkica Meri 30. januara proslavila je prvi rođendan, pa je tim povodom poznata Ruskinja rešila da objavi fotografiju mezimice na Instagramu.

Sa plavom kosicom i velikim plavim očima, mnogo liči na majku, a slikana je na krevetu u jednostavnoj bež haljinici sa zlatnom mašnom u kosi.

Uz objavljenu fotografiju Kurnjikova je napisala samo broj 1 i dodala je emotikon srca, a fotografija je prikupila i ogroman broj lajkova - preko 250.000 i veliki broj čestitiki.

Muzičar Enrike (45) i šest godina mlađa Ana već imaju blizance Lusi i Nikolasa.

Nedavno je Ana podelila i njihove fotografije.

Par je imao, kako Španac kaže, uspone i padove, čak kaže i da je u jednom trenutku hteo i da je ostavi, ali sada je, kaže on, kriza iza njih.

"Imali smo uspone i padove kao i svaki drugi par. Sa Anom sam 17 godina, imali smo dobre i loše periode. Bilo je momenata kada sam želeo da se sve završi, i ona je dva puta rekla da je gotovo. Jednom sam napisao pesmu da joj se izvinim, time sam je ponovo osvojio", izjavio je Enrike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.