Kim Kardašijan tvrdi da je sedmogodišnja Nort autorka sjajne slike, kritike sa svih strana FOTO

Hejteri već danima ne puštaju na miru Kim Kardašijan zbog slike koju je nedavno objavila i za koju tvrdi da je naslikala njena ćerka

Roditeljstvo | index.hr |, Super žena |
Podeli
Foto: Shutterstock/Tinseltown
Foto: Shutterstock/Tinseltown

Kim se pohvalila umetničkim delom svoje ćerkice Nort, a dobar deo ekipe na Instagramu ne veruje da je sedmogodišnja devojčica zaista autor slike. Starleta je pre nekoliko dana objavila stori na kom Nort pozira sa slikom, a usledile su hiljade komentara na društvenim mrežama o sposobnostima devojčice.

Kim je sada sliku objavila i na svom fidu i istakla da je ponosna na svoju talentovanu ćerkicu.

Zbog slike se nedavno obračunala sa hejterima.

"Ne igrajte se sa mnom kad su moja deca u pitanju. Moja ćerka je išla na časove slikanja i tamo se ohrabrivala i napredovala u svom talentu i kreativnosti. Nort je neverovatno naporno radila na svojoj slici, trebalo joj je nekoliko nedelja da je dovrši. Kao ponosna majka želela sam da podelim njeno delo sa svima", napisala je.

"Kako se usuđujete da gledate decu koja rade odlične stvari i onda ih optužujete da nisu odlična? Prestanite da se sramotite sa negativnošću i dopustite svakom detetu da bude odlično", zaključila je, a potom dodala da je njena ćerka talenat nasledila od svog oca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu