Ova mama je dobila milionsku podršku: "Ne volim da se igram s lutkama sa ćerkom"

Mame ponekad moraju da rade i ono što ne žele da rade.

Četvrtak, 15.04.2021.

13:30

Izvor: Super žena

Ova mama je dobila milionsku podršku:

Podeli:

Lin Meri iz Indijane, podelila je na TikToku svoju priču u kojoj su se očigledno pronašle i druge mame, jer je njena priča za kratko vreme imala milion lajkova.

Liz Meri je jednostavno podelila sa drugima da joj se ne igra sa ćerkom i njenim lutkama.

"Prošle noći ćerka me je pitala da se igram sa njom i njenim barbikama, a ja prosto mrzim to da radim. Ići ću u šetnju, vodiću je gde god da treba, ali stvarno ne želim da se igram sa barnikama. Ali, osećam se loše, ona mi je jedino dete", rekla je.

Lin se ipak, preko volje, igrala sa ćerkom. Iako je to radila sa "pola srca", to je mnogo značilo njenoj ćerkici.

"I ovog jutra probudila se srećna, spremala se za školu i pitala da li ću se ponovo igrati sa njom barbikama. Pomislila sam 'Neeee'. Ali, ona je tada rekla 'Bilo mi je mnogo lepo sinoć kad smo se igrale' i to mi je slomilo srce. Ako je moje igranje sa "pola srca" njoj značilo toliko mnogo, ja to stvarno mogu ponovo da uradim", ispričala je u videu.

Poruka koju je želela da prenese jeste da je u redu da ako ne uživate u svakom deliću roditeljstva i imate različite emocije doprla je do mnogih drugih mama i tata koji koriste TikTok, koji su je svojim lajkovima podržali.

@backbreaker_lynn

Parenting is hard, even when it’s easy. The little things really are the big things. Who knew?! #momsoftiktok #parenting #10minutes

♬ original sound - Lynn Marie

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.