Majka jedanaestoro dece koja sama brine o njima: Ljubav je najvažnija

Maja Kovačević je majka jedanaestoro dece. Pre dve godine ostala je bez supruga i sada svoju decu odgaja sama. Kako je protekao Uskrs u domu Kovačevića i gde pronalazi snagu za sve izazove u životu?

Ponedeljak, 03.05.2021.

16:06

Izvor: TV Prva

Majka jedanaestoro dece koja sama brine o njima: Ljubav je najvažnija
Printscreen/TV Prva

Podeli:

Supermami Maji Kovačević društvo u studiju "150 minuta" pravilo je četvoro od jedanaestoro dece, Milica, Milan, Radoš i Jovan.

U njihovoj kući Uskrs je bio bogat i pun smeha, a ofarbali su - 300 jaja.

"Lepo je biti u velikoj porodici, živeti takvim životom, gde se nauči da se deli sve. I hrana i stvari, i ljubav i radost", rekla je Maja, a Milica je rekla: "To je bio haos. Kod nas je uvek haos, sredi se i odmah je haos ali smo uživali".

Farbali su jaja zajedno, birali boje, svađali se koje će boje da bude jaje.

Najviše su pomagali Milan i Mihajlo, izabrali veliku šerpu i pomagali oko svega zajedno.

"Još kao dete maštala sam o velikoj porodici i da imam mnogo dece. Nisam zamišljala jedanaestoro dece, ali sam želela mnogo. Ništa važnije ne postoji od toga da budete majka i roditelj", rekla je Maja.

Maja ih uči da jedni druge vole i da ničeg nema važnijeg od ljubavi.

"Učim ih da ih vodi ljubav u svemu što rade, da praštamo jedni drugima. Možemo biti uspešni, ali ako nemamo ljubavi u sebi, nemamo ništa", rekla je Maja koja, inače, piše i pesme.

Poslušajte ovu inspirativnu životnu priču u video-materijalu u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.