Ovih 10 domišljatih kazni za nemirnu decu postale su hit

Roditelji dečjim nestašlucima pokušavaju da stanu na kraj svim dostupnim alatima i idejama.

Roditeljstvo | Super žena |, Reddit |
Podeli
Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Jedan je korisnik Reddita tražio od roditelja da otkriju najkreativnije kazne koje su smislili za svoju decu i mnogi su njegovu molbu uslišili, setivši se i kazni koje su dobijali kao deca.

Evo nekih od najzanimljivijih, od domišljatih do praktičnih.

1. "Izgubili smo lopate za sneg pa su nas roditelji naterali da sneg čistimo loncima i tiganjima."

2. "Moja najbolja prijateljica i njen brat nisu prestajali da se svađaju, a njihovi roditelji su isprobali sve uobičajene metode kažnjavanja. Na kraju se otac dosetio da ih oboje odvede u garažu, sedne s njima držeći ih za ruke, a zatim su zajedno gledali kako se boja suši na platnu. Kad god su rekli nešto ružno jedan drugom, otac bi samo dodao još malo boje na platno."

3. "Ako bih prejako zalupio vratima, mama, baka i deda su me terali da ih lepo zatvorim 50 puta, brojeći naglas. Ako bih ih opet prejako zalupio, morao sam da krenem ispočetka."

4. "Jednom sam slučajno pištoljem igračkom opalio pored oca, a on me zatim naterao da pročitam priručnik o sigurnom baratanju oružjem."

Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

5. "Kad god smo se brat i ja posvađali, roditelji su nas naterali da slabijom rukom očistimo i izribamo celu kuhinju."

6. "Najkreativnija kazna koju sam dobio je kad me otac smestio da sednem na kauč i održao tročasovno predavanje o uzrocima i posledicama Prvog svetskog rata."

7. "Obožavam da kuvam i pečem, a moja majka voli čistu kuhinju. Jednom sam tako pekao nešto i ostavio prljave sudove u sudoperi, a ona mi je za kaznu oduzela šećer i brašno na par nedelja"

8. "Kad sam imao 15 godina, napio sam se na jednoj žurci. Majka je morala da dođe po mene, a celim putem kući nije rekla ni reč. Sutradan me rano probudila, rekla da sednem za sto, natočila čašicu tekile i rekla: 'Ako ćeš da piješ, pij sa mnom.' Sam miris me odmah naterao na povraćanje i otad nisam popio kap tekile."

9. "Mama je napravila 'kolo sreće' s kaznama. Kad god bih nešto skrivio, zavrtela ga je i morao sam da odradim kaznu na kojoj se kolo zaustavilo."

10. "Jednom, kad uobičajene kazne nisu dale rezultat, majka mi je rekla da me proklela kletvom da jednog dana imam decu baš kakav sam ja."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 7 sledeca idi na stranu