Emili Ratajkovski odbrusila pratiocima zbog komentara: "Stidite se svi"

Emili Ratajkovski imala je posebnu poruku za sve koji joj na Instagramu ostavljaju negativne komentare.

Nedelja, 18.07.2021.

07:32

Izvor: Super žena

Emili Ratajkovski odbrusila pratiocima zbog komentara:
Foto: Profimedia

Podeli:

Manekenku (30) pogodili su negativni komentari na račun njenog majčinstva.

Na svom Instagramu, u storiju, je tako napisala:
"Svi se sećamo kako su Britni nazivali lošom majkom jer je vozila automobil dok joj je sin bio u krilu. Svi pričamo o tome kako treba da postanemo bolji kao društvo. U međuvremenu, moj Instagram je zatrpan komentarima kako ja ne zaslužujem da budem majka. Stidite se svi. Ne zanima me da li mrzite mene ili mrzite poznate ljude (ili mrzite žene). Roditeljstvo je samo po sebi zastrašujuće i niko ne zaslužuje da mu nepoznati ljudi govore da su us**** majke".

Ovo je reakcija manekenke na medijske natpise i negativne komentare od početka juna kada je objavila fotografiju sa letovanja na kojoj u minijaturnom bikiniju drži svog sina Silvestera u veoma čudnom položaju, tako da mu glavica visi u njenom naručju.

Ta fotografija, tačnije način na koji drži bebu u rukama, izazvala je mnogo komentara pratilaca na društvenim mrežama.

“Beba nije aksesoar za Instagram”, "Kako to držiš bebu!?", "Ova fotografija mi izaziva anksioznost", "Nije mi dobro", samo su neki od komentara.

Emili je ubrzo zaključala komentarisanje no, kako je fotografija podeljena na mnogim drugim nalozima, komentarisanje nije prestajalo.

U međuvremenu, Emili je obrisala i tu fotografiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.