Uspela da smeni sudiju, borba za starateljstvo se nastavlja

Tročlana komisija kojoj je glumica podnela žalbu, složila se s Anđelinom i prošle nedelje diskvalifikovala privremenog sudiju koji je odredio zajedničko starateljstvo

Sreda, 28.07.2021.

18:54

Izvor: Super žena

Uspela da smeni sudiju, borba za starateljstvo se nastavlja
Foto: Shutterstock

Podeli:

Glumci Bred Pit (57) i Anđelina Džoli (45) podneli su zahtev za razvod 2016. godine, ali uprkos tome što i zakonski više nisu zajedno, još uvek se sude jer ne mogu da postignu dogovor u vezi sa starateljstvom nad decom.

Na kraju poslednjeg suđenja dodeljeno im je zajedničko starateljstvo, a glumica je odmah predala dokumentaciju Drugom kalifornijskom okružnom sudu u svrhu smene sudije Džona Ouderkirka s njihovog slučaja. Tvrdila je da je odluka sudije nepravedna i da je odbio da sasluša maloletnu decu i njihove želje u vezi starateljstva.

Tročlana komisija složila se s Anđelinom i prošle nedelje diskvalifikovala Ouderkirka. Navedeno je da je kršio "svoje etičke obaveze". Ouderkirk je obavljao dužnosti kao privremeni sudija i nije otkrio da ima poslovne veze s Pitovim advokatima, a to je moglo da utiče na njegovu odluku.

"Činjenice se nisu promenile. Postoji puno dokaza koji dokazuju kako je ovo najbolje za decu. Nastavićemo da radimo ono što je u skladu s tim", rekao je Pitov predstavnik za javnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare