Srećna Severina na koncertu u Crnoj Gori: "Vratilo se dete kući"

"Vratilo se dite materi!" uzviknula je Severina publici na koncertu u uvali Uštica u Tivtu u nedelju uveče.

Ponedeljak, 30.08.2021.

14:48

Izvor: Jutarnji.hr

Srećna Severina na koncertu u Crnoj Gori:
Foto: Profimedia

Podeli:

"Vi prvi znate, ovo još nije objavljeno! Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dete kući! Hvala vam na podršci svima. Pevamo s veseljem", neodređeno je dalje rekla publici.

Hrvatski mediji danas su tražili zvaničnu potvrdu da li ove njene reči znače da je dobila starateljstvo nad sinom, posle duge sudske borbe sa biznismenom Milanom Popovićem i da li je reč o povoljnom ishodu žalbenog postupka o starateljstvu nad zajedničkim sinom.

Kako je "Jutarnji list" nezvanično saznao, splitski Županijski sud, kojem je delegiran predmet u žalbenom postupku presudio je da će njihov zajednički sin pola meseca živeti s majkom, a pola sa ocem, te će imati prebivalište na majčinoj adresi u Zagrebu.

Za Severinu, koja se nedavno razvela od Igora Kojića ovo je srećna vest jer je prvom odlukom 2019. godine sud u celosti starateljstvo nad dečakom poverio ocu, kao i to da će živeti na njegovoj adresi, te odredio da Severina Milanu Popoviću mora da plaća i mesečni iznos naknade.

"Razumem vaše interesovanje, ali ja vam o tome neću reći niti jednu jedinu reč", rekla je kratko advokat Eleonora Katić, koja zastupa Milana Popovića.

Odluku splitskog suda nisu želeli da komentarišu ni Severinini advokati a i pevačica je bila nedostupna za komentar sudske odluke.

"Reč je o postupku u kojem se odlučuje o detetu pa u interesu zaštite deteta ne možemo, kao što nismo ni pre, da odgovaramo na konkretna pitanja o ishodu postupka", rekla je Janja Marijan Žabek iz zagrebačkog građanskog Županijskog suda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare