"Strogi smo roditelji. Ništa ne može dok ne kaže hvala i molim"

Poznata manekenka Irina Šajk (35) u intervjuu za časopis HighStyle imala je samo reči hvale za bivšeg partnera, glumca i Bredlija Kupera, s kojim je pre četiri godine dobila kćerkicu Leu.

Petak, 17.09.2021.

16:45

Izvor: Super žena, HIGHStyle,

Foto: Profimedia

Podeli:

Manekenka i glumac su bili u vezi četiri godine, a nakon raskida ostali su u prijateljskom odnosu i postigli su dogovor oko zajedničkog starateljstva nad ćerkom.

U intervjuu za magazin HIGHStyle, Ruskinja je opisala Bredlija Kupera kao posvećenog oca:

"On je vrlo posvećen i snalažljiv tata i nije mu potrebna dadilja. Poveo je sam Leu na dvonedeljni godišnji odmor i nijednom nisam morala da ih zovem", pričala je Irina Šajk.

Pričala je o tome kakvi su njih dvoje kao roditelji: "Jako smo strogi roditelji. Kada Lea završi s obrokom, napusti sto, pospremi tanjir i kaže 'Hvala'. Bez 'molim' i 'hvala' neće dobiti ništa nakon ručka", rekla je.

Manekenka je nastavila da priča o odgajanju ćerke:

"Jako je teško, jer ona ima puno igračaka. Ja sam imala samo jednu igračku i još uvek je imam - veliku rusku lutku. Moja baka joj je šila odeću. Svojoj kćerki uvek govorim da sam u detinjstvu imala samo jednu lutku. Ili joj objašnjavam da sam bombone dobijala samo za Božić", ispričala je.

Bivši par često možemo da vidimo na ulicama Njujorka u zajedničkoj šetnji kako se super provode sa ćerkom.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.