Najlepša kraljica na svetu objavila sliku sa ćerkama FOTO

Jordanska kraljica Ranija, koja važi za jednu od najlepših kraljica na svetu, nedavno je oduševila svoje pratioce na Instagramu kada je podelila fotografiju sa svojim ćerkama, kako bi im čestitala rođendan.

Sreda, 29.09.2021.

09:35

Izvor: Super žena

Najlepša kraljica na svetu objavila sliku sa ćerkama FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Iman (25), Salma (21) i Ranija (51) poziraju zajedno, a mnogi smatraju da su princeze nasledile maminu lepotu i harizmu.

Sve tri su obukle ležerne kombinacije – sestre poziraju u belim majicama i farmericama, dok se majka opredelila za pantalone i belu košulju.

Takođe, kraljica je podelila i video-snimak koji prikazuje snimke Iman i Salme kada su bile male: "Srećan rođendan mojim dragim Iman i Salmi. Bog vas blagoslovio", napisala je u opisu.

Podsetimo, Ranija je u braku sa jordanskim kraljem Abdulahom još od 1993, a smatra se da je baš ona uticala na to da on postane prestolonaslednik umesto njegovog strica.

Ranija se školovala na američkom koledžu u Kairu, a od kada je stupila na dužnost kraljice, aktivno radi da unpredi obrazovanje Arapkinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare