"Bio je to vrtlog emocija ali smo srećni": Sa 35 godina već su baka i deka FOTO

Dženi Medlam (34) i njen suprug Ričard (35) iz Velike Britanije postali su baka i deda nakon dolaska bebe Isle Mej u junu.

Četvrtak, 07.10.2021.

08:00

Izvor: The Sun

Ilustracija/ Foto: Profimedia

Podeli:

Nakon što je i ona sama rodila sa 17 godina, Dženi je tako podržala svoju ćerku Šarmejn (16) kada joj je rekla da je trudna.

Dženi i Ričard oduševljeni su time što su mladi baka i deda te kažu da stranci često misle da je Isla njihova beba.

"Kada smo napolju sa Islom, svi misle da je ona naša ćerka. Kad im objasnimo da smo zapravo baka i deda, dožive apsolutni šok. Većina ljudi nam ne veruje kad im to kažemo, ali ih razumem jer smo još u ranim tridesetima. Kad nam je Šarmejn rekla da je trudna i da ćemo postati baka i deda, bili smo zaista šokirani. Bio je to vrtlog emocija, ali postali smo srećni baka i deda", ispričala je Dženi.

Nakon što je i sama postala mama kao tinejdžerka, Dženi, koja ima i druge dve ćerke, Čelsi (13) i Skarlet (10), nije imala podršku koja joj je u to vreme bila preko potrebna. Nije želela da njena ćerka prolazi kroz isto iskustvo kao i ona, pa se zarekla da će je u svemu podržavati.

"Tačno sam znala kako se moja ćerka osećala pre nego što mi je rekla da je trudna. Ali rekla sam joj da je to njeno telo i njena odluka i da ću je podržati u svakom slučaju. Otkad je rodila, toliko je odrasla. Ona je neverovatna mama i mislim da je to učvrstilo vezu između Šarmejn i mene. Mislim da me sada još više poštuje kao svoju mamu. Svi živimo zajedno pod jednim krovom, što je divno. Ona je još s bebinim tatom i zajedno su gotovo dve godine, pa Isla ima i svu njegovu ljupku porodicu. Često pazimo na Islu kako bi se Šarmejn odmorila. Mislim da nas je to sve još više zbližilo. Moje druge devojke apsolutno vole što imaju bebu u kući, i što imaju sestričinu", priča baka Dženi.

Dženi smatra da su mame tinejdžerke stavljene u stereotip, kalup i da ne mora da znači ako ste u tim godinama dobili bebu da vam je život gotov. Kaže da je, iako je bila tinejdžerka, još mogla da radi i odgaja ćerku, pa čak i da pokrene sopstveni posao.

"Još možete da uživate ​​u svom životu i da postignete sve što želite, čak i ako imate dete dok ste mlađi. Drago mi je što mogu da pokažem svojoj ćerki da još može da uspe u svemu što želi", zaključila je Dženi, a piše "The Sun".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare