Prvo dete rodila je sa 14 godina: Danas ih ima jedanaest i ponovo je trudna FOTO

Veronika, koja na društvenim mrežama deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svojeg zdravstvenog stanja. Nada se da će imati još šestoro dece

Utorak, 12.10.2021.

15:45

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Veronika Merit (36) iz Njujorka ovog je vikenda na Instagramu podelila vest da čeka 12. dete.

Kada je zatrudnela sa najstarijom ćerkkom Viktorijom, bila je još u srednjoj školi. Viktorija danas ima 21 godinu.

Od tada je rodila Endrjua (16), Adama (15), Maru (13), Daša (12), Darlu (10), Marvelouza (8), Martaliju (6), Ameliju (4), Dilajlu (3) i Donovana (1).

Dvoje najstarije dece je dobila u braku s prvim mužem s kojim se razvela. Tad se udala za drugog supruga Martija (37) i sa njim dobila preostalu decu.

Veronika, koja na Instagramu i TikToku deli detalje o svojoj velikoj porodici, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog svog zdravstvenog stanja.

"Srednju školu sam završila s odličnom ocenom, pokušala sam da idem na fakultet, ali sam se oba puta razbolela - imam bubrežnu bolest i izgubila sam bubreg prošle godine", objasnila je.

Štaviše, mama je rekla da bi na kraju htela da ima 17-oro dece.

"Neka su deca bila planirana. Ali ne mogu uzimati hormonsku kontracepciju jer moja bolest znači da sam sklona stvaranju krvnih ugrušaka", rekla je.

U trudnoći je ukupno provela osam i po godina, a njeni pratioci čestitaju joj i dive se kako može da izdrži sve obaveze oko kuće i dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.