Glumica objavila fotku na kojoj doji bebu, dok je otac hrani - "Ne osuđujte" FOTO

Na fotografiji glumica doji dok nju otac hrani, a u statusu ispod fotke objasnila je zašto je odlučila da objavi sliku za koju kaže da je verovatno "najneinstagramskija ikad".

Subota, 20.11.2021.

10:48

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Hrvatska glumica Lana Gojak Bajt (37) na svom Instagramu je podelila fotografiju sa svojom bebom i ocem. Lana je ovaj porodični trenutak odlučila da objavi kako bi pokazala da imati malu bebu zaista nije lako.

Naime, na fotografiji glumica doji dok je otac hrani:

"Ovo je verovatno najneinstagramskija fotka ikad i dugo se premišljam da li da objavim ili ne. Objavljujem je, jer mi je jako draga i pokazuje koliko je za uspešno dojenje potrebna podrška i ljubav okoline. Evo, tata me hrani dok ja hranim Pinu koja je ovde imala svega mesec dana. Podoji su bili svakih sat, sat i po vremena i trajali su isto toliko. Dakle na cici non stop, bezbroj puta ne stigneš ni u WC, a kamoli da jedeš i piješ. A sve to moraš da bi imao mleka" započela je Gojak Bajt i nastavila:

"Zašto pišem sve ovo? Zato što mi se puno žena javlja i želim da znate da je ok da vam je teško, da je ok da odustajete ako vam je too much, da u slučaju da ipak ne odustanete s vremenom postane lakše, ali i da ćete stalno naletavati na nove izazove. Evo mene nakon 3 i po meseca dojenja kad je sve počelo da funkcioniše kako treba, zatekao mastitis, imala sam temperaturu 39.6 i čudila se, jer sam bila uverena da se to događa samo na početku", dodala je.

"Zato tražite podršku i budite podrška sestri, prijateljici ili nekoj random ženi. Ne osuđujte jer neko doji ili ne doji. Svako ima svoje razloge, srećna mama = srećna beba", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare