Dečak ili devojčica, nije bitno; tempiranje vremena rođenja deteta prema horoskopu VIDEO

Novi trend u svetu, ali i kod nas je tempiranje vremena rođenja deteta prema horoskopskom znaku, a mnogi roditelji veruju da je to zagarantovan put ka sreći.

Ponedeljak, 27.12.2021.

12:08

Izvor: TV Prva, Super žena

Dečak ili devojčica, nije bitno; tempiranje vremena rođenja deteta prema horoskopu VIDEO
Foto: Shutterstock/Kseniya Ivanova

Podeli:

O tome kako će biti raspoređene zvezde u trenutku rođenja deteta, sve češće razmišljaju roditelji, misleći da tako mogu da utiču na njegovu sudbinu. A šta na ovo kažu psiholozi?

Prema rečima psihološkinje Milice Grujić to je je odraz nesigurnosti samih roditelja koji na sve načine žele da "osiguraju" uspešnu budućnost detetu.

"Ovo je odraz neverovanja u samog sebe i verovanje u to da je bitnije šta se dešava spolja", ističe ona, dodajući da datum rođenja ne može da odredi način na koji ćemo da živimo.

Foto: Printscreen/TV Prva

Više nije "u trendu" da se priželjkuje određeni pol deteta, već određeni horoskopski znak, a astrološkinja Ana Rakić Đuričić je za TV Prva istakla koji su to znaci.

"Lavovi, strelčevi i ovnovi su trenutno najpoželjniji horoskopski znakovi zbog njihovih karakteristika", kaže Đuričić.

A ako se vodimo kosmičkim metodama, priča ona, ne samo da može da se planira začeće, već može da se planira i pol deteta.

Opširnije u vidoe-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.