Jelena Đoković je od izdojenog mleka pravila sapune; A ova mama ga prodaje bodibilderima

Mila Debrito stekla je pravo bogatstvo zahvaljujući svom mleku. Nakon što je rodila prvo dete, počela je da mleko prodaje bodibuilderima.

Četvrtak, 17.02.2022.

12:08

Izvor: B92

Jelena Đoković je od izdojenog mleka pravila sapune; A ova mama ga prodaje bodibilderima
Foto: Profimedia

Podeli:

Na TikToku je objavila snimak u kojoj tvrdi da je tako zaradila 12 hiljada eura. Naime, majčino mleko smatra se superhranom za izgradnju mišića pa su neki spremni da pošteno plate za taj dodatak ishrani.

Jurio da odveze ženu na porođaj brzinom preko 120 na sat; Bojan oslobođen kazne VIDEO

Mila svoje mleko naziva tečnim zlatom, a mnoge majke su se nakon njene priče zapitale koliko su mogle da podignu kućni budžet da su se toga setile.

"Ja sam donirala 15 litara mleka, koliko sam mogla da zadržim?", "Kako? Moram da znam, jer dojim", "Gde prodati mleko? Imam par litara u zamrzivaču", pisale su.

Podsetimo, pre par godina supruga Novaka Đokovića Jelena je objavila stori gde je napisala da je odlučila je da svoje zamrznuto majčino mleko iskoristi za proizvodnju sapuna i kozmetike:

"Vratila sam se kući nakon što sam putovala nekoliko meseci i pronašla sam ova pakovanja mleka. Kada se samo setim koliko sam se namučila, ne mogu da verujem da ih nisam sve iskoristila. Sada svi govore da se to pokvarilo i da bi trebalo da ga bacim, ali jednostavno ne mogu. Međutim, sada sam dobila ideju da ga iskoristim za kupke, sapune ili kozmetiku", napisala je tada.

Haos u studiju zbog abortusa: " To je ubistvo"; "Sram vas bilo" VIDEO

U 235 mililitara majčinog mleka nalazi se oko 170 kalorija, 10 grama masti, 16 grama ugljenohidrata, dva grama proteina, kao i vitamini i minerali.

Stručnjak za ishranu sportista Brajan St. Pier nedavno je za časopis Men's Health objasnio zašto su bodibuilderi zaluđeni majčinim mlekom:

"Mislim da je ideja koja stoji iza ispijanja majčinog mleka za rast mišića ta da je ono neverovatno bogato kalorijama i hranjivim sastojcima", kaže Brajan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.