Priznala loše majčinske navike: "Zaboravim da perem sinu zube, jedva čekam da zaspi"

Mama po imenu Verena, na Tiktoku je rekla za sebe da je "loša" mama, jer je iskreno objasnila stvari za koje smatra da joj nedostaju kao roditelju.

Utorak, 22.03.2022.

08:29

Izvor: B92

Priznala loše majčinske navike:
Foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Podeli:

Na svom Tiktok nalog govori otvoreno o majčinstvu, ali i propustima. "Svom sinu ne perem zube svaki dan, ponekad zaboravim", rekla je u videu.
"Ovde se možete pridružiti klubu loših mama - recite mi zašto ste loša mama."
Brzo su je preplavili komentari drugih majki koje su objašnjavale zašto su i one loše, a jedna je napisala: "Ponekad zaboravim da očistim lice svom detetu pre nego što odemo napolje i onda govorim da je takva jer je pojela nešto nakon što smo izašli, a nisam je imala čim da obrišem."
"Ja sam loša mama, jer ponekad dopuštam svom detetu da previše gleda TV, ne da bih pospremala, nego da bih gledala sadržaje na TikToku", dodala je druga.
"Zato što skrivam dobre grickalice za sebe i jedem ih u kupatilu", napisala je treća.

Verena je nastavila svoju seriju priznanja i rekla je da mrzi da deli hranu sa sinom i da mu daje da jede instant voćne kaše.

Dodavši još jedan razlog, rekla je: "Kad se moje dete probudi, dobije telefon i gleda šta ga zanima. Zato što volim da spavam."

Upozorila je sve one koji je nameravaju da je posramljuju da će biti blokirani.

Uglavnom su je hvalili zbog iskrenosti i osnivanja kluba za "loše" mame, a brojne su one mame koje su u komentarima dodale još svojih propusta u majčinstvu.

"Ja sam loša mama, kad se probudimo, TV se odmah uključuje pa mogu na miru da popijem kafu", jedan je od komentara.

Verena je zaključila seriju još jednim priznanjem: "Srećna sam kad je vreme za spavanje jer treba mi vreme za sebe."

"To nije loša mama", tvrdili su je neko drugi. "To je dobra mama koja je iscrpljena brinući se o svom detetu celi dan. Saosećam se."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.