Kako izabrati dadilju

I dok godinama pričamo o tome koliko je teško pronaći dobru bebisiterku i kako poveriti dete nekom nepoznatom...čini se da se bezbednost zaposlenih koji čuvaju decu takođe promenila. Gošća 150 minuta je bila Jelena Davidović, vlasnica bebisiting agencije.

Petak, 25.03.2022.

14:37

Izvor: B92

Kako izabrati dadilju
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Roditelji koji nemaju tu sreću da se oslone na bake i deke koji će pričuvati unuke, a preokupirani su dugim radnim vremenom sve češće se odlučuju da angažuju dadilju.
Međutim, svaki roditelj koji je bar jednom u životu tražio bebisitetku zna koje su to muke.

Voditeljka se osvrnula na slučaj koji je potresao Srbiju, tačnije roditelji šestoro dece su unajmili dadilju, ali su je podvodili i prodali za hiljadu dinara. Tako je nesrećna žena posltala žrtva trgovine ljudima.

Gošća je rekla da to svakako treba da je prepušteno nadležnim organima i da se nada da će se rešiti u korist dadilje i dece.

Na pitanje kako se radi selekcija dadilja, Jelena je rekla: "Selekcija prolazi nekoliko koraka. Ulaze u tim preko preporuke od predodne dadilje ili selekcije, popunjavanju upitnik".

Ostatak priloga pogledajte video-materijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare