VIDEO Napravila popis razloga zašto ne želi da ima decu: "Ne želim da mi raste stomak"...

Žena po imenu Marija sastavila je popis razloga zašto ne želi da ima decu, a onda ga je objavila i na Tiktoku. Iako je očekivala gnev javnosti zbog objavljivanja snimka, Marija je bila prijatno iznenađena komentarima...

Roditeljstvo | superžena |
Podeli
Foto: wavebreakmedia/Shutterstock
Foto: wavebreakmedia/Shutterstock

Pored toga što, jednostavno, nema potrebu da rađa decu, Mari je kao drugi razlog navela to što ne želi da prođe kroz devet meseci trudnoće.

"Ne želim da mi raste stomak, ne želim da mi se telo menja...", rekla je ona, pa dodala da se strašne stvari mogu desiti ženi tokom trudnoće: "Mogu da izgubim zube, mogu da izgubim kosu – ne želim da prođem kroz to".

Treći razlog je baziran na strahu da joj se deca neće svideti, dok je četvrti razlog usko povezan sa mogućom apokalipsom u budućnosti. Marija, takođe, smatra da sada nije najbolje vreme za još jednu bebu, odnosno, svet je loše mesto za njih.

"Žene umiru tokom porođaja", zaključila je, pa dodala da lekari uopšte ne vode računa o porodiljama.

Ne voli da menja pelene i nije spremna za fizičku promenu koja dolazi s drugim stanjem.

Iako ne želi da se ostvari kao majka, Marija, ipak, priznaje da rado pomaže drugim roditeljima oko njihove dece, jer ih, kako kaže, na kraju dana može vratiti njima.

"Sama sebi sam zahtevna. Ne treba mi niko drugi takav u životu", zaključila je ona.

Uprkos tome što je očekivala da će navući gnev javnosti kada objavi ovaj video-snimak, Marija je bila preplavljena porukama podrške.

"Slažem se sa svakom rečju, o moj bože", "Vrlo zrelo od vas. Voleo bih da su svi ovako savesni pre nego što odluče da imaju decu", "Kad malo bolje razmislim, ludost je što žene moraju da se pravdaju, ako ne žele da imaju decu", bili su samo neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 9 sledeca idi na stranu