Poznate mame iskreno progovorile o majčinstvu i šta im je najteže palo

Tri slavne mame ne srame se pokazati stvarnost zbog čega su iskreno progovorile o svojim emocijama i iskustvima u roditeljstvo, sa ciljem da pokažu da prolaze kroz iste muke kao i druge žene.

Roditeljstvo |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda ima četvero dece. Dvoje najmlađe dece dobila je pomoću surogat-majke i ne krije koliko može biti teško ne nositi vlastito dete.

"Mislim da je puno teže proći to na ovaj način jer zapravo nemaš kontrolu. Biraš nekoga kome potpuno veruješ i s kim imaš dobar odnos, ali još uvek je teško, posebno kada znam da sam mogla nositi prvo dvoje dece, a preostalo dvoje ne", pojasnila je za Entertainment Tonight.

Bijonse

Diva voli privatnost i ne deli previše detalja o svojoj svakodnevici sa suprugom i troje dece. Međutim, u intervjuu za Elle je priznala da je usklađivanje poslovnog i privatnog života vrlo teško.

"Mislim da je najstresnije postići taj balans. Pobrinuti se da sam prisutna za svoju decu, da ih odbacim do škole i odvezem na aktivnosti, da pronađem vremena za izlaske sa svojim mužem i večeram kod kuće sa svojom porodicom dok istovremeno vodim firmu, prilično je teško", rekla je.

Jelisaveta Orašanin

Naša glumica a košarkašem Milošem Teodosićem ima ćerku Petru i sina Bogdana, a otkrila je da ne vežba, jer non-stop trči za decom.

"Nisam potrčala, evo već dve godine. Trening mi je sve sa decom, izmori. Ne treniram, inače, nemam vremena. Deca me slušaju, sad su kod kuće oboje", rekla je za Blic.

Cardi B

Nakon rođenja ćerkice pevačica se šokirala time koliko je teško povratiti energiju koju je imala pre. Intenzitet majčinstva ju je iznenadio, piše Yumama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu