Čola o roditeljstvu: Supruga ga kritikuje, za ćerke je darežljivi tata

Pevač Zdravko Čolić za medije je pričao o roditeljstvu, o ćerkama Uni i Lari, ali se prisetio i jednog neobičnog događaja koji se dogodio u Makarskoj.

Četvrtak, 21.07.2022.

08:03

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Naime, Čolić kaže da ga supruga uvek kritikuje, jer nije dovoljno prisutan u odgajanju i da to prihvata kao kritiku, ali da se svejedno brine. Takođe je otkrio da je mogo blaži prema ćerkama nego supruga.

Pravnica donela odluku: "Ne želim decu, vrište i plaču", dečko je podržao

"Pa, vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju, a uvek je tu i neka lova, možda, da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji", iskreno govori Čolić.

"Teško je da se borite s medijima, mada, ja nemam loša iskustva vezano za medije, nisam u nekom velikom problemu, tu i tamo bude malo zajedljivo tako da ne možeš tu ništa, ali kad su deca u pitanju, onda možda i reaguješ malo, i tako. Oni nisu krivi što se tata bavi javnim poslom pa su uvek 'ćerke Zdravka Čolića…' dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš reagovati, a na ovo ostalo sam navikao, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže", priznao je Čolić.

Japanski trikovi za vaspitanje dece koji mogu poslužiti i srpskim roditeljima

U 55 godina Čolićeve karijere bilo je trenutaka za pamćenje, a prisetio se jednog incidenta u Makarskoj kada mu je obožavateljka preko terase ušla u sobu.

"Ja se uvek sećam Makarske, žene koja je sa osmog sprata preskočila ogradu kako bi ušla u moju sobu. Bio sam frapiran, otkud ona, mogla je da padne dole, da pogine. Tako da je svašta bilo, ali to mi je ostalo kao slika negde predveče, neko ulazi preko balkona. Ali svašta je bilo, duga je karijera pa je bila svakakvih događaja", priča Čolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.