Glumica iznenadila mnoge: Još uvek deli krevet sa sinom i ne vidi problem

Glumica Ališja Silverstone poznata je po svojim nekonvencionalnim načinom vaspitanja dece. Međutim, poslednjom izjavom za amričke medije blago je iznenadila javnost.

Petak, 22.07.2022.

14:46

Izvor: superžena

Glumica iznenadila mnoge: Još uvek deli krevet sa sinom i ne vidi problem
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, glumica je u nedavnom podkastu "The Ellen Fisher Podcast" pričala o roditeljstvu, pa je tom prilikom istakla da još uvek spava sa 11-godišnjim sinom.

Komentari pratilaca podkasta bili su razni, a svako je dao svoje mišljenje.

"Kako ćeš naučiti dete da bude nezavisno", "Ne pomažeš mu", bili su samo neki kometari.

I dok su je jedni kritikovali zbog načina na koji odgaja dete, drugi su je pak podržali u odluci.

"Toliko je disfunkcionalnih ljudi u svetu, možda bi malo više ljubavi od roditelja rešilo problem", rekao je

A šta kažu stručnjaci?

Većina medicinskih radnika bila je saglasna sa odlukom glumice, a neki su čak objasnili da je to u nekim slučajevima dobro za dete.

"Uvek sam govorila roditeljima da je spavanje sa decom lični izbor, a ne medicinski", kaže dr Rebeka Fisk pedijatar iz Njujorka.

"Svi dolazimo iz različitih porodica, okruženi pojedinačnim pravilima. Moj savet je da praktikujete one stvari koje odgovaraju vašoj porodici", dodala je Elizabet Mateis, licencirana psihološkinja iz Nju Džerzija.

Takođe, Elizabet je dodala da spavanje sa svojim detetom može da formira bližu konekciju sa njim, posebno ako prolazi kroz težak životni period. Primera radi, razvod roditelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.