Sandra Bulok odmara od glume: Bez partnera podiže decu i to je čini srećnom

Sandra Bulok prošla je težak put kako bi se ostvarila u ulozi majke. Karijeru glumice morala je da uskladi sa privatnim potrebama, što je dovelo do problema s partnerima.

Sreda, 27.07.2022.

11:51

Izvor: superžena

Sandra Bulok odmara od glume: Bez partnera podiže decu i to je čini srećnom
Foto: Profimedia

Podeli:

Metju Makonahi, Rajan Gosling i televizijsko lice Džesi Džejms samo su neke javne ličnosti koje su ušle u njen život i ostavile bolne rane. Nakon poslednjeg ljubavnog brodoloma sa TV Zvezdom Džejmsom, od kog se i razvela, glumica je odlučila da je pravo vreme da se ostvari kao majka.

Iako je nakon razvoda bila slomljena, proces usvajanja, koji je počela još dok je bila u braku, nastavila je samostalno, te je kao samohrana majka usvojila dečaka Luisa.

Godine 2015. opet je ponovila proces usvajanja i u svoj topli dom primila je devojčicu Lajlu. Glumica je više puta fotografisana sa decom u tematskim parkovima, supermarketima i na raznim dečjim zabavama. Čini nam se da uživa u ulozi majke, bez partnera.

Inače, Sandra Bulok je šokirala javnost kad je jednom prilikom u intervjuu za strane medije rekla da će da napravi pauzu od glume, jer, trenutno, ima jedan cilj da se posveti deci.

"Trenutno, i ne znam koliko dugo, moram da budem na mestu koje me čini srećnom", rekla je Sandra Bulok za "Entertainment Tonight".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.