Roditelji beogradskih četvorki za TV Prva: "Predlagali su nam abortus" VIDEO

Roditelji Marija i Đorđe Gaćeša gostovali su u jutarnjem programu TV Prva. Tim povodom su govorili o svakodnevnim potrebama, ali i načinu života sa četvorkama - Iris, Indom, Irinom i Inom, ali i starijom ćerkom Iskrom.

Petak, 19.08.2022.

10:45

Izvor: superžena/TV Prva

Roditelji beogradskih četvorki za TV Prva:
Foto:Printskrin/TV Prva

Podeli:

Kako su istakli u programu, cela porodica je na nogama. Marija i Đorđe su iscrpljeni, ali to ih ne sprečava da s ljubavlju i velikom brigom podižu svoju decu.

"Mi smo jako umorni, ali smo presrećna porodica. Tata i ja radimo po smenama. Maltene se viđamo samo kada se deca hrane, jer neko mora da odmori. 20 sati smo na nogama i 3 sata dnevno spavamo. U prolazu jedno drugo pitamo 'kako smo'", kaže mama Marija.

Đorđe i njegova supruga su istakli da je i njihova starija ćerka Iskra uključena u dnevne aktivnosti beba, te da mami Mariji pomaže oko presvlačenja, ishrane i kupanja.

"Osam puta dnevno hranimo bebe, pa tu je i presvlačenje i kupanje. Uključili smo Isku u živote beba, pa ona pomaže mami oku kupanja, presvlačenja i hranjenja", kaže ponosni otac Đorđe.

Marija i Đorđe su, takođe, otkrili da nisu imali podršku okoline, te da su Mariji predlagali abortus.

"Predlagali su nam abortus, ako ne kompletan, onda da ukinemo život za 1, 2, 3 ploda koja je Marija nosila", kaže otac.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.