Karijera joj više nije prioritet; Penelope Kruz: "Promenio mi se život" FOTO

Glumica Penelope Kruz našla se na naslovnici španskog izdanja časopisa "Vogue".

Četvrtak, 25.08.2022.

16:43

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ona je za fotografisanje septembarskog izdanja pomenutog magazina ponela kratki kombinezon od lateksa koji akcenat stavlja na njene bujne grudi. Celokupno izdanje upotpunila je zlatnim aksesoarima u predelu struka i vrata, a što se tiče njene frizure, podignuta pletenica se savršeno uklopila uz fotografije.

Kako je saopštilo uredništvo iz časopisa, glumica je u septembarskom izdanju "Voga" pričala o projektu, tačnije predstojećem trileru "Na marginama" koji je režirao Huan Dijego Bota, a, upravo, Penelopa tumači glavnu ulogu. Takođe, kako prenose, ona je i producentkinja filma, pored toga što je i protagonista trilera.

"Špankinja se sa neobičnom snagom suočava sa svim dobrim što dolazi, kao i sa najrizičnijim stvarima na svojoj strani", napisali su oni povodom filma.

U intervjuu za "Vogue", takođe, je otkrila da joj se život u potpunosti promenio kada je postala majka.

"Najradikalnije promene koje su mi se dogodile bile su kada sam postala majka. Vaš život se u potpunosti promeni i to je drugačije od bilo kog projekta. Majčinstvo je prioritet u mom životu", rekla je glumica.

Govoreći o svojoj karijeri glumice, Penelope je istakla da čovek, odnosno, jedan glumac nikad ne nauči sve o poslu, već da je glumac doveka "đak, šegrt koji uči".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare