"Sin ne želi da imam dečka, pa ću ostati sama do njegove 15. godine"

Mnogim rastavljenim roditeljima jedan od najvećih problema predstavlja kako i kada ponovno da nastave da izlaze, a da to ne utiče na njihovu decu

Ponedeljak, 02.01.2023.

08:51

Izvor: The Sun

Foto: Profimedia

Podeli:

I dok jedni ne smatraju da njihova deca imaju bilo kakve veze s tim, britanska TV voditeljka Džosi Gibson kaže da joj traženje ljubavi nije opcija jer se želi da se potpunosti posveti svom sinu.

Kako prenosi The Sun, ova 37-godišnja mama planira da budei sama barem dok joj njen četvorogodišnji sin Redži za to ne da dozvolu.

"Tek kad on napuni 15 godina i započne da živi svoj život, možda tada pronađem nekoga. On i dalje spava sa mnom u krevetu i mislim da bi naprosto poludio da neko drugi uđe u moj krevet. Neki dan sam ga pitala kad će prestati da spava sa mnom u krevetu, a on je odgovorio kad mu bude 18", ispričala je voditeljka koja misli i kako njeno izlaženje ne bi bilo pravedno niti prema njenom sinu, ali ni potencijalnom izabraniku.

"Često zbog ovoga dobijam negativne komentare i znam da nekima zvuči čudno, ali ja toliko volim sina da ništa nije ni blizu tome. Znam da je to druga vrsta ljubavi i želim samo s njim da provodim svoje slobodno vreme. Dakle, kad bih sada upoznala nekoga, on bi bio zakinut, a to po mome mišljenju nije nešto što želim", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.