Mlada mama rodila trojke, pa pokazala kako joj je izgledao trudnički stomak dan pre porođaja VIDEO

U poodmakloj trudnoći je trpela nesnosne bolove, a stomak joj je bio ogroman. Svoje iskustvo podelila je sa pratiocima, te prikupila skoro dva miliona pregleda.

Roditeljstvo | superžena |
Podeli
Foto:Natalia Deriabina/Shutterstock
Foto:Natalia Deriabina/Shutterstock

Ingrid Cortes privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama snimkom na kojem je pokazala kako je izgledao njen trudnički stomak uoči porođaja.

Rodila je trojke, a svoje trudničko iskustvo delila je svih devet meseci sa pratiocima. Stomak joj se kroz mesece menjao, a u poodmakloj trudnoći dobila je mnoštvo strija i osećala je i užasne bolove.

Video mlade mame objavljen na TikToku ima čak 1,7 miliona pregleda, a ona je uz snimak napisala: "Čim pogledam ovaj video, odmah me opet zabole leđa".

@ingrid.cortes Les dejo un borrador. Nada mas lo veo y me duele la espalda otra vez jajajaja🫣 #tbt #borrador #momlife #multiplesmom #triplets #fyp #triates ♬ sonido original - ⚡️Erick UT⚡️

Stručnjaci tvrde da je u poslednjih nekoliko godina broj višeplodnih trudnoća u porastu, kako zbog tretmana za oplodnju, upotreba lekova za plodnost, tako i zbog genetike, broja prethodnih trudnoća i godina žene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu