Sanovnik

Izaberite slovo koje opisuje vaš san:

Duh

Duh predstavlja nešto što više nije moguće dostići ili ostvariti, a može značiti i poziv na to da promenite stare navike u životu. Obratite pažnju na ono što duh u snu želi ili traži.

Videti svoj duh u snu simbolizuje sopstvene aspekte kojih se plašite. To mogu biti sećanja, krivica, strah od smrti itd.

Sanjati da se pretvarate u duha govori da očajnički želite da pobegnete od situacije u kojoj se nalazite.

Ako ste želeli da dodirnete duha a on je nestao pred vašim očima, to znači da pokušavate da se izborite sa mučnim ili potisnutim mislima čak i ako još niste spremni da se suočite sa njima.

Videti duh živog člana porodice ili prijatelja u snu ukazuje na to da osoba koju ste sanjali ima maliciozne namere prema vama.

Videti duh mrtvog člana porodice ili prijatelja ukazuje na krivicu i kajanje u pogledu vašeg odnosa sa tom osobom dok je bila živa.

Sanjati da duhovi pokušavaju da vas ubiju ukazuje na to da ste spremni da se suočite sa svojom prošlošću i potisnutim emocijama, bez obzira na to koliko su bolni. Spremni ste da krenete napred.

Ako vas duh u snu davi, to znači da neka situacija iz prošlosti sprečava da se izrazite u potpunosti.

Sanjati da vas progoni duh ukazuje na to da odbijate da se suočite sa problemima iz prošlosti koji utiču na vašu sadašnjost.