Sanovnik

Izaberite slovo koje opisuje vaš san:

Konj

Konj simboliše snagu, moć, izdržljivost, muževnost seksualne veštine i sirovu, fizičku energiju. Potrebno je da zauzdate divlje sile u sebi.

Ako konj ima dve glave, život vas vuče u dva različita pravca ili ste zbunjeni u pogledu nekih pitanja seksualne konotacije.

Crni ili tamni konj predstavlja misteriju, divljinu i nepoznato, dok beli konj predstavlja čistoću, prosperitet I dobru sreću.

Ako sanjate da vas konj juri, moguće je da vas bune pitanja u vezi sa intimnošću I seksualnošću.

Mrtav konj ukazuje na to da je nestalo ono što vam je raniije davalo snagu. Ovo se pretežno odnosi na međuljudske odnose i situacije.

Krdo divljih konja u snu ukazuje na osećanje slobode, odnosno na oslobođenost od dužnosti i odgovornosti. Može ukazivati i na nekontrolisane emocije. Ako jašete divljeg konja, u pitanju je neobuzdana seksualna želja.

Ako jašete konja koga ne možete da obuzdate, znalči da ste na javi dozvolili da vas strasti ponesu.

Konj u oklopu ili srednjovekovno opremljen konj ukazuje na agresiju, oštrinu, moć. Moguće je da ste suviše borbeno nastrojeni, ili pokušavate da se odbranite of materijalnih i seksualnih želja koje vas obuzimaju.

Kupanje konja ukazuje na obnovu snage i poletnosti.

Konj koji govori označava više sfere znanja. Obratite pažnju na ono što konj govori. Ako je crn, poruka dolazi od vaše podsvesti. Ako je plav, označava tugu.