Praktični saveti

Popadija otkrila tajnu dobre i jeftine trpeze: "Najbitnije je da se pripremi..." VIDEO

Kako se najbolje, najbrže i najpovoljnije priprema trpeza za Badnji dan, ali i za Božić, o tome je u jutarnjem programu TV Prva pričala popadija Višnja Kostić.

Petak, 06.01.2023.

12:29

Izvor: superžena/TV Prva

Popadija otkrila tajnu dobre i jeftine trpeze:
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

Kako je istakla, najbitnije je da se za velike praznike, kao što su slave, Badnji dan i Božić pripremi česnica ili slavski kolač, a ostalo, pa, kako kaže popadija, ako se nađe vremena.

Hrana koju preferira Višnja Kostić, čije recepte, takođe, možete videti i na njenom Instagramu (ime profila: Popadija ovde) bazirana je na vodi i prirodnim namirnicama.

"Hrana koju pripremam je, pre svega, zdrava i prirodna. Takođe, trudim se da sve recepte pravim na vodi", rekla je ona.

Jela popadije pripremaju se brzo i jednostavno, kako bi svim zauzetim ženama, ženama sa decom olakšala "muke". Višnja svojim receptima pokušava da ljudima stavi do znanja da se može jesti zdravo, čak i ako se recepti spremaju veoma brzo.

Šta sve može da se pripremi za danas, a da je posno, popadija Višnja Kostić je rado podelila sa gledaocima TV Prva. Detaljnije o tome pogledajte u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare