Lepota žene

Kako da šminka na očima potraje što duže?

Mnoge žene muči isti problem – njihova šminka na početku večeri izgleda besprekorno, ali kako noć odmiče njihove oči izgledaju kao da i nisu bile našminkane. Postojana i dugotrajna šminka želja je svih devojaka koje vole noćne izlaske. Stoga vam donosimo nekoliko saveta uz koje će šminka na očima potrajati duže.

Subota, 29.11.2014.

13:18

Izvor: Ljepota

Default images

Podeli:

Baza – Baza za senku nije tek još jedan u nizu bespotrebnih proizvoda. Ona zaista deluje. Nensiote je pre nanošenja senke, te dobro razmažite kako biste stvorili idealnu podlogu za nanošenje senke. Ukoliko nemate bazu, poslužiće i korektor. Nanesite ga na ceo kapak i dobro utapkajte prstima. Senka će mnogo bolje prijanjati, pa će šminka biti dugotrajnija.

Vodootporni ajlajner – Ukoliko imate problema sa olovkom ili ajlajnerom koji nestaje, odlučite se za vodootpornu verziju. Takvi proizvodi trajaće celu noć, a lako ćete ih skinuti pomoću bejbi ulja.

Uvijanje trepavica – Uvijanje trepavica još je jedan od načina na koje ćete produžiti trajanje šminke na očima. Osim što oči čini krupnijim, ovaj trik iz nekog nepoznatog razloga šminku čini postojanijom.

Izvor: ljepota
Foto: moggara12/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare