Lepota žene

Šminka: Ombre tehnika za pune usne

Kada nemate vremena za piling, četkicom za zube nežno pređite preko usana. Nakon pilinga, nanesite hranljivi balzam za usne. Kada se šminkate, ostavite usne za kraj.

Subota, 26.09.2015.

13:13

Izvor: Novosti

Default images
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ako želite punije usne, estetska intervencija nije jedino rešenje, kako potenciraju poznate lepotice. Primenite trikove profesionalnih šminkera...

Nega je najvažnija stavka, pa odmah počnite sa pilingom na bazi cimeta. Potrebna vam je kašičica maslinovog ulja, šećera i cimeta. Pomešajte sastojke, utrljajte ih na usne i ostavite da deluju dva, tri minuta, pa isperite toplom vodom. Kada nemate vremena za piling, četkicom za zube nežno pređite preko usana. Nakon pilinga, nanesite hranljivi balzam za usne.

Kada se šminkate, ostavite usne za kraj i budite strpljive. Zaboravite na tamne ruževe, jer će usta neminovno izgledati tanje, a izraz lica strožiji.

Šminkeri preporučuju ombre tehniku senčenja usana: posle iscrtavanja olovke namažete usta svetlijim karminom, a zatim samo na krajeve nanesite tamniju nijansu ruža. To će usnama dati punoću i senzualnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare