Zarađuje milione zahvaljujući blistavoj lepoti, a ovako izgleda kada skine šminku

Jedna od najpoznatijih blogerki iz sfere lepote Kloi Šep iz Australije u jednoj od poslednjih objava pokazala je moć šminke, ali je ujedno i razočarala mnoge obožavatelje.

Šminka | Super žena |
Podeli

Mlada zvezda Instagrama Kloi Šep iz Australije daje devojkama savete o šminkanju i nezi kože, a posebnu pažnju posvećuje aknama, jer ovaj problem ima još od tinejdžerskih dana.

I dok su svi navikli da je viđaju perfektno našminkanu, sa porculanskim tenom, jujtjuberka je ovog puta snimila tutorijal na kome je pokazala savršeni trik za prekrivanje bubuljica, a ujedno je pokazala kako je ovaj problem kod nje izražen.

Video-snimak je pregledan više od 300.000 puta, njeni saveti su veoma značili devojkama koje takođe imaju probleme sa aknama, ali se Australijanka ipak suočila sa dosta kritika.

Naime, mnogi su joj zamerili "zato što se previše šminka" i, kako kažu, "obrađuje svoje fotografije kako bi izgledala poput manekenki".

Blogerka je zahvaljujući svom talentu u šminkanju zaradila ogromno bogatstvo, a zanimljivo je da je video-snimak na kome pokazuje svoje pravo lice postavila samo na Jutjub, a ne i na Instagram, gde isključivo objavljuje fotografije nalik onima koje prave modne blogerke.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu