Lepota žene

Ova greška u šminkanju čini da oči izgledaju umorno i neispavano

Iako se na prvu loptu čini kako uz smeđe oči pristaje baš sve, to ipak nije tako jednostavno.

Utorak, 22.10.2019.

14:28

Izvor: Super žena

Ova greška u šminkanju čini da oči izgledaju umorno i neispavano
Foto: depositphoto/deposit dmbaker

Podeli:

Većina smeđookih žena pravi istu grešku i koristi tople smeđe senke jer smatraju da će se stopiti sa bojom njihovih očiju i da će izgledati prirodno. Nažalost, efekat do kog ova greška dovodi je - umoran i neispavan izgled.

Ono što bi, ako imate smeđe oči, trebalo obavezno da se nađe u vašem neseseru sa šminkom jeste paleta senki hladnih boja poput tamnoplave, sive, puderastoružičaste i ljubičaste. Ove boje će vašim očima dati pravu zavodljivu notu, a uz to ćete izgledati sveže i odmorno.

Ako posedujete paletu sa toplim smeđim nijansama i niste spremne da je se rešite, možete da stavite smeđe senke samo na spoljašnji ugao oka, a ostatak kapka ispunite svetlucavom bojom šampanjca, koja će otvoriti vaš pogled i dati vašim očima poseban sjaj.

Poznata šminkerka Dženifer Troter upozorila je kako bi devojke trebalo da pripaze i na odabir boje rumenila i ruža. Ono što će vam najbolje pristajati ako imate smeđe oči su nežne ružičaste nijanse koje će vašem licu "pokloniti" nekoliko dodatnih sati sna koje niste uspele da odspavate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare