Lepota žene

3 mejk ap stila uz crveni karmin

Ovaj klasik ne izlazi iz mode.

Utorak, 27.04.2021.

14:09

Izvor: 24sata.hr

3 mejk ap stila uz crveni karmin
Foto: Shutterstock/Irina Bg

Podeli:

Mnogi smatraju da nijedan kozmetički proizvod nije veći simbol ženstvenosti od crvenog karmina. U domenu lepote važi jedno pravilo - ukoliko ste ljubitelj crvenog karmina, ostali delovi lica bi trebalo da budu manje naglašeni.

Čuvena francuska šminkerka Violet koju prati više skoro 400 hiljda ljudi, smatra da je ovaj kozmetički proizvod priča za sebe: "Istovremeno je i klasičan i moderan, a u zavisnosti od toga šta ste obukli, može se nositi tokom dana ili u večernjim prilikama".

Predlažemo da pre nego što odlučite da ga ponesete ovog proleća, potrudite se da negujete usta balzamom za usne kako biste ga lepše i lakše naneli.

U nastavku pogledajte 3 najzanimljivija primere, a pre nego što ga počnete da koristite, potrudite se da negujete usta balzamom za usne kako biste lakše naneli.

Simpatička Francuskinja je svedenu i jednostavnu kombinaciju u potpunosti oplemenija crvenim ružem koji je na ovom primeru, priča za sebe.

Lagana podloga i minimalni nanos "hajlajta" sa crvenim karminom su po mišljanju šminkera su lagana varijanta, preporučljiva za dnevne varijante.

Zlatna senka, bogata maskara i jak nanos na usnama dalju upečatljiv izgled, a ovakav način šminkanja namenjen je za svečanosti i slavlja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare