Lepota žene

Plejbojev model bez šminke: Dva lica Kendre Vilkinson FOTO

Sve su žene lepe, a sa šminkom su posebno lepe. Tako je i kod Plejbojevih modela, koje bez šminke, posebnih kostima, frizura, izgledaju kao obične devojke koje srećemo svakoga dana.

Četvrtak, 08.07.2021.

08:00

Izvor: Super žena

Plejbojev model bez šminke: Dva lica Kendre Vilkinson FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Kendra Vilkinson najpoznatija je po tome što je kao jedna od devojaka Hjua Hefnera nastupila u TV seriji "The Girls Next Door" i po svom rijalitiju "Kendra" ,. koji je počeo da se prikazuje u junu 2009.

*ALT

Kendra Vilkinson je upoznala Hefnera na njegov 78. rođendan, 2004. godine, a on ju je pozvao da bude jedna od njegovih devojaka pa se uselila u Plejbojevu vilu.

*ALT

Predstavljena je u rijalitiju "Girls next door", koji je pratio živote Hefnera, nje, Holi Medison i Bridžit Markart. Odselila se iz kuće 2009. godine, kada je upoznala svog muža Henka Basketa.

*ALT

Njen rijaliti pod nazivom "Kendra" predstavio je život samostalne devojke nakon izlaska iz Plejbojeve kuće i planiranje venčanja. Serija je premijerno prikazana 2009. godine, i imala je rekordnih 2,6 miliona gledalaca. Rijaliti je završen trećom sezonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.