Lepota žene

Sezona matura počinje; cene profesionalnog šminkanja idu i do 50 evra VIDEO

Sezona matura i apsolventskih večeri sve je bliža, a to je noć kada svaka devojka želi da zablista, ali i da se oseća posebno.

Utorak, 12.04.2022.

11:26

Izvor: B92

Sezona matura počinje; cene profesionalnog šminkanja idu i do 50 evra VIDEO
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

Reporterka TV Prva konsultovala se sa profesionalnom šminkerkom Jelenom Vučićević koja tvrdi da iza njihovog rada stoji velika posvećenost svojim klijentkinjama.

"Veliko iskustvo i trud je uloženo kako bi šminka trajala. Definitivno ne možete same da postignete dugotrajnost i upečatljivost šminke kao što profesionalni šminkeri mogu", ističe Jelena.

Da li postoji razlika u kvalitetu sastojaka između drogerijske šminke i one koja se kupuje u specijalizovanim prodavnicama za šminku, Vučićevićeva objašnjava da zavisi.
"To je kao i sa garderobom, imate drogerijsku šminku koja je fenomenalna i sa kojom možete dobro da se našminkate. Ali, imate i skupu šminku čiji kvalitet ponekad i nije dobar".

Vreme koje je potrebno da izdvojite za profesionalno šminkanje varira, te celokupni proces, priča Jelena, traje između 45 minuta i 1.15. Što se tiče cene, ona je srazmerna kvalitetu usluge, pa bi tako trebalo da izdvojite malo veću količinu novca.

"Cena šminkanja zavisi od mesta gde se nalazite. Ali optimalna svota novca iznosi između 35 i 50 evra", zaključuje Vučićevićeva za TV Prva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare