Lepota žene

Kako mirisati čitav dan? Uz ovaj trik, parfem ostaje duže i tokom vrelih dana

Mnogi parfemi jako intenzivno mirišu kada se nanose, ali relativno brzo gube miris.

Petak, 01.07.2022.

14:37

Izvor: Novi list

Kako mirisati čitav dan? Uz ovaj trik, parfem ostaje duže i tokom vrelih dana
Foto: Africa Studio/Shutterstock

Podeli:

Svima nam je poznata situacija kada ujutro nanesemo omiljeni (i najčešće malo skuplji) parfem, a već do sredine dana – miris nestane.

I kada nije u pitanju mirisna vodica već prava parfemska voda, neretko se događa da do kraja dana naš omiljeni parfem jednostavno isvetri s naše kože. I baš zato što to može biti iritantno, otkrivamo vrlo jednostavan trik kako mirisati celi dan.

Mnogi parfemi jako intenzivno mirišu kada se nanose, ali relativno brzo gube miris. Međutim, kako biste vi i oni oko vas imali koristi od finog mirisa što je duže moguće, poslušajte ovaj savet: nanesite kremu s malo vazelina ili izuzetno tanki sloj čistog vazelina na područje gde ćete poprskati omiljeni parfem.

Ako nemate vazelin, dobro će poslužiti bilo koji masniji losion za telo, jedino je važno da nema mirisa. Pustite da se vazelin ili masna krema kratko osuši, a zatim je poprskajte parfemom. Zbog masne površine, miris traje puno duže i bez problema ostaje na koži do kraja dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare